Damo Boating

Barcos de ocasión

1241 NG
Kortenhoef
Noord-Holland (Holanda (Países Bajos))

Descripción

Damo Boating B.V. gevestigde te Kortenhoef, aan het schilderachtige Moleneind, ligt tussen de Loosdrechtse plassen en de Kortenhoefse plassen. Op deze locatie word er al sinds 1938 door de familie plezier in en op het water aangeboden. Het bedrijf is van de Italiaan Arcangelo (Angelo) Damo die in dit centrum van de watersport is opgegroeid en samen met zijn zoon Milliano Damo het bedrijf voert.

De afdeling jachtmakelaardij van Damo Boating B.V. adviseert en helpt klanten om hun bestaande schip tegen een zo goed mogelijke prijs te verkopen of te kopen. Het spreekt voor zich dat u dus ook voor een gebruikte boot bij Damo Boating B.V. terecht kunt.

De afdeling sloepen makelaardij van Damo Boating B.V. heeft zich gespecialiseerd in de verkoop van bekende merken zoals o.a.: Breedendam, Jan van Gent, Waterdream, Interboat, Makma, Westereng en Nautic Cruiser.
Damo Boating B.V. heeft in haar eigen haven een breed scala van nieuwe en gebruikte sloepen, vis- en consoleboten, speedboten, sportboten, rubberboten en ribs, grachtenbootjes etc. liggen van diverse top merken zoals o.a.: Frausscher, Vanquish Yachts, Sea Ray en Retro Aluminium.

Onze klanten willen vooral ontspannen op het water. Maar een boot moet vaarklaar gemaakt worden, heeft een regelmatige poetsbeurt nodig, vergt onderhoud en dan is er nog de winterstalling. Al deze beslommeringen kan Damo Boating B.V. u verder uit handen nemen. Dus alles wat u nog hoeft te doen is opstappen en varen maar!

Damo Boating B.V. is hét adres om professioneel uw boot, zowel binnen als buiten, te stallen in onze ?full service winterstalling?. Onze ?full service winterstalling? is uitermate geschikt voor klanten die met een gerust hart alle werkzaamheden m.b.t. de winterstalling onder één dak willen regelen. Zowel voor de stalling als voor het winterklaar maken, motoronderhoud, schoonmaakwerkzaamheden en het repareren van defecten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken varen voor u makkelijker!

Wij hopen u te verwelkomen op ons bedrijf, dit kan 7 dagen per week, voor een rondje op onze haven of gewoon een lekkere kop koffie en een goed gesprek.