Rhodanian Marine

Barcos nuevos - Barcos de ocasión - Mantenimiento y reparación de barcos

C/De la Vall 24
Ad500 - Andorra la Vella
Andorra la Vella (Andorra)

Descripción

Al principi, sorprèn que Andorra, país de belles muntanyes i petits llacs, sense sortida directa a la mar, disposi d'un Club Nàutic integrat per una extensa base de socis.

La proximitat de la costa mediterrània, d'aigües transparents i generalment tranquil·les a l'estiu, així com un clima càlid però suau al mateix temps, sens dubte, són factors rellevants a l'hora d'entendre la gran afició que hi ha al país per les activitats pròpies del sector nàutic.

Hem creat Rhodanian Marine pensant en totes aquelles persones que viuen a Andorra i que, com nosaltres, pensen que la pràctica de la nàutica d'esbarjo és una font il·limitada d'inoblidables moments.

Rhodanian Marine és una empresa jove però que compta amb la llarga experiència dels seus socis, el suport d'un equip compost per unes 200 persones i unes de les majors i millors infraestructures d'Europa.

Disposem d'un important catàleg de productes i serveis que, segur, podrà satisfer a molts navegants.

Marcas representadas / Productos

Cranchi, Prestige Yatch, Astondoa, Gozzo Positano, Jeanneau, Regal Boats, Cobalt Boats, Rand, Ranieri Boats, Scout Boats, Glastron, Tiburón Llaüts, Imnasa Neumaticas, Ranieri Ribs, Yamaha WaveRunner, Bombard, Zodiac, Jeanneau Veleros, Imnasa, Garmin.